Vejret i Bodrum i november

Oversigt over vejret i Bodrum i november - om solskinstimer, nedbør og temperaturer, som normalt ligger på omkring 18 grader i denne måned. Måske har du allerede bestilt din ferie eller rejse til Bodrum - måske er du ved at undersøge, hvilken måned, der vil være mest attraktiv at tage af sted. Ligemeget hvad, så kan du i denne artikel få et hurtigt overblik over vejrsituationen. Nedenfor kan du læse meget mere om klima, vejr og temperaturer i løbet af november i Bodrum.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Bodrum i november

Dagstemperaturerne i Bodrum i november måned svinger mellem at være kølige til ganske lune. Typisk vil der være omkring 17 - 19 grader i november - men udsving kan forekomme. Her vil minimumstemperaturen typisk nå ned på 15 grader hvorimod maximumstemperaturen kan snige sig op på 19 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele november måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Typiske vejrforhold i Bodrum i november

Herunder kan du se et skema over de typiske vejrforhold i Bodrum i november. Tallene er opgjort over hele november måned, og kan være med til at give dig en idé; om, hvordan vejret i Bodrum tager sig ud i årets 11. måned.
Temperaturer
17° - 19°
Solskinstimer
2 - 3
Nedbør i mm.
90
Dage med nedbør
7 - 8

Nu bør du have en idé; om, du skal pakke vinterjakker eller badeshorts til din tur til Bodrum. Men husk selvfølgelig også at tjekke vejret i Bodrum i årets andre måneder, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over november. Herunder finder du links til flere sider, hvor du kan læse om årets vejr i Bodrum:

Regner det så i november måned?

I løbet af november vil der i årets 11. måned i Bodrum falde omkring 89 - 91 millimeter nedbør. Det betyder, at regn, ustadigt vejr og nedbør må forventes, men samtidig også, at der er god chance for opholdsvejr ind imellem.Andre byer i Tyrkiet

Læs også om vejret i andre byer i Tyrkiet i november