Vejret i Bodrum i april

Vejret i Bodrum i årets fjerde måned vil normalt have generelt varme temperaturer på omkring 18 og 20 grader. Man kan også mødes af decideret kølige perioder, hvis forholdende vil det. Måske er du ved at finde ud af, i hvilken periode af året, du mest har lyst til at besøge Bodrum - eller måske er du bare nysgerrig fordi du allerede har bestilt en ferie eller rejse i april måned. I denne artikel finder du svar på dine spørgsmål om vejret i Bodrum i april. Læs videre for mere information om vind og vejr i årets fjerde måned i Bodrum.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturerne i Bodrum i april

Årets fjerde måned vil i Bodrum byde på kølige til generelt varme temperaturer. I Bodrum i april måned er det helt normalt at blive budt velkommen af temperaturer på omkring 18 - 20 grader. Falder temperaturen vil det som regel ikke blive koldere end minimum 16 grader - stiger den derimod, vil den sikkert toppe på omkring 21 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele april måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Oversigt over vejret i Bodrum i april

Skemaet herunder giver dig et overblik over vejret i Bodrum i årets fjerde måned. Husk at temperaturer, solskinstimer og nedbør kan variere afhængig af hvor eller hvor højt du præcist befinder dig.
Temperaturer
18° - 20°
Solskinstimer
7 - 8
Nedbør i mm.
30
Dage med nedbør
6 - 7

Hvis du skal rejse i Bodrum i andre af årets måneder end blot april, så sørg for også at læse om vejret i Bodrum på disse tidspunkter. Herunder finder du en komplet liste til links med sider, som beskriver temperaturer, solskinstimer og nedbør i løbet af hele året i Bodrum.

Nedbør i april

Helt sikker er det, at april ikke vil være 100% tør - men samtidig er det også sikkert, at mængden af nedbør vil være til at klare. Mere præcist er det normalt, at der i april falder 29 - 31 mm. nedbør i løbet af 5-7 af månedens dage.Andre byer i Tyrkiet

Læs også om vejret i andre byer i Tyrkiet i april