Vejret i Bodrum i juli

Her kan du læse lidt om vejret i Bodrum i juli, som typisk vil byde på temperaturer mellem 30 og 32 grader, hvor visse dage er lidt varmere. Du er måske interesseret i vejret i Bodrum i juli, da du overvejer at bestille en ferie i årets 7. måned - eller måske har du allerede gjort det. Uanset hvad, så kan du her få et overblik over juli-vejret i Bodrum, som - når temperaturen er lavest i juli - byder på varme dage, mens de varmere temperaturer kan beskrives som værende ekstremt varme og trykkende. Længere nede finder du flere oplysninger og et samlet skema over vejret i Bodrum i årets 7. måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Bodrum (juli måned)

I juli måned kan temperaturerne i Bodrum i Tyrkiet svinge mellem at være varme til ekstremt varme og trykkende - og dermed temperaturer som stårstedelen af tiden vil ligge på mellem 30 - 32 grader. Der kan sagtens forekomme udsving i disse, hvormed de lavere temperaturer i juli måned i Bodrum ligger på omkring 28 til 30 grader. De højeste temperaturer vil typisk snige sig op på 33 - 36 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele juli måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Typisk vejr i Bodrum i juli

Vejr er selvfølgelig meget mere end blot temperaturer. F.eks. kan det mange steder i verden både være meget varmt - og meget vådt samtidig. Tabellen her kan give dig et overblik over, hvordan juli-vejret tager sig ud i Bodrum.
Temperaturer
30° - 32°
Solskinstimer
12 - 13
Nedbør i mm.
10
Dage med nedbør
0 - 1

Er du blot ved at undersøge, hvornår på året der er størst chance for godt vejr i Bodrum, kan du med fordel klikke videre i linksne herunder. Det vil ligeledes være relevant at læse om hele årets vejr i Bodrum, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over flere måneder

Vil det regne i juli?

Der kan forekomme en smule regn og nedbør i løbet af juli. Typisk vil det ikke være mere end omkring 9 - 11mm. fordelt over -1-1 dage. Det giver i gennemsnit 0 mm. per dag (af de dage det regner) - hvilket jo ikke er noget særligt.Andre byer i Tyrkiet

Læs også om vejret i andre byer i Tyrkiet i juli