Vejret i Bodrum i december

Her kan du læse lidt om vejret i Bodrum i december, som typisk vil byde på temperaturer mellem 14 og 16 grader, hvor visse dage er lidt varmere. Du kan være i gang med at finde oplysninger om vejret i Bodrum i løbet af årets forskellige måneder, fordi du planlægger en ferie eller rejse - eller måske fordi du allerede har booket din billet til Bodrum i december. Uanset hvad, så kan du her få et overblik over december-vejret i Bodrum, som - når temperaturen er lavest i december - byder på kolde dage, mens de varmere temperaturer kan beskrives som værende ganske lune. Herunder finder du yderligere oplysninger samt et skema over vejret i Bodrum i december måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Bodrum i december

Dagstemperaturerne i Bodrum i december måned svinger mellem at være kolde til ganske lune. Typisk vil der være omkring 14 - 16 grader i december - men udsving kan forekomme. Her vil minimumstemperaturen typisk nå ned på 12 grader hvorimod maximumstemperaturen kan snige sig op på 16 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele december måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Generelt skema over vejret i Bodrum i december

Et udsnit af december måneds vejr i Bodrum er opridset i skemaet herunder. Her er bl.a. solskinstimer, nedbør og antal dage med regn fordelt over december måned. Skemaet kan være med til hurtigt at give et overblik over, hvilket vejr du i december kan forvente.
Temperaturer
14° - 16°
Solskinstimer
2 - 3
Nedbør i mm.
110
Dage med nedbør
10 - 11

Med skemaet herover bør du have en god idé; om, hvordan vejret i december-vejret i Bodrum er. Det er klart, at årets øvrige 11 måneder i Bodrum byder på forskelligartet vejr, hvilket du kan læse mere om på et af linksne herunder

Nedbør og regnfulde dage i december

Foruden det, som allerede er blevet beskrevet her på siden, så kan vejret i december i Bodrum også beskrives som vådt og ustadigt. Det betyder, at der i løbet af årets sidste måned vil falde omkring 109 - 111 millimeter nedbør i løbet af måneden. Nedbøren vil fordele sig over 9-11 dage med nedbør. Med andre ord, så kan nedbør ikke undgås, hvilket man bør have i baghovedet, når man pakker til sin ferie eller rejse i Bodrum i december.Andre byer i Tyrkiet

Læs også om vejret i andre byer i Tyrkiet i december