Vejret i Bodrum i februar

Oversigt over vejret i Bodrum i februar - om solskinstimer, nedbør og temperaturer, som normalt ligger på omkring 14 grader i denne måned. Du kan være i gang med at finde oplysninger om vejret i Bodrum i løbet af årets forskellige måneder, fordi du planlægger en ferie eller rejse - eller måske fordi du allerede har booket din billet til Bodrum i februar. Ligemeget hvad, så kan du i denne artikel få et hurtigt overblik over vejrsituationen. Længere nede finder du flere oplysninger og et samlet skema over vejret i Bodrum i årets anden måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Februar-temperaturer i Bodrum

I februar måned i Bodrum kan temperaturerne - afhængig af sted og tidspunkt på dagen - beskrives som kølige eller kolde. Det betyder februar-temperaturer i Bodrum, som i de fleste tilfælde ligger omkring 13 - 15 grader. Udsving kan dog forekomme, hvormed minimumstemperatur nogle sæsoner tilfælde vil være på 11 grader og maximumstemperaturer på 15 - 17 grader. Det bør man naturligvis pakke efter.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele februar måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Generelt skema over vejret i Bodrum i februar

Et udsnit af februar måneds vejr i Bodrum er opridset i skemaet herunder. Her er bl.a. solskinstimer, nedbør og antal dage med regn fordelt over februar måned. Skemaet kan være med til hurtigt at give et overblik over, hvilket vejr du i februar kan forvente.
Temperaturer
13° - 15°
Solskinstimer
1 - 2
Nedbør i mm.
90
Dage med nedbør
8 - 9

Med skemaet herover bør du have en god idé; om, hvordan vejret i februar-vejret i Bodrum er. Det er klart, at årets øvrige 11 måneder i Bodrum byder på forskelligartet vejr, hvilket du kan læse mere om på et af linksne herunder

Vil det regne i februar?

I løbet af februar vil der i årets anden måned i Bodrum falde omkring 89 - 91 millimeter nedbør. Det betyder, at regn, ustadigt vejr og nedbør må forventes, men samtidig også, at der er god chance for opholdsvejr ind imellem.Andre byer i Tyrkiet

Læs også om vejret i andre byer i Tyrkiet i februar