Vejret i Bodrum i oktober

Vejret i Bodrum i årets 10. måned vil normalt have generelt varme temperaturer på omkring 22 og 24 grader. Man kan også mødes af decideret ganske lune perioder, hvis forholdende vil det. Måske er du ved at finde ud af, i hvilken periode af året, du mest har lyst til at besøge Bodrum - eller måske er du bare nysgerrig fordi du allerede har bestilt en ferie eller rejse i oktober måned. I denne artikel finder du svar på dine spørgsmål om vejret i Bodrum i oktober. Herunder finder du yderligere oplysninger samt et skema over vejret i Bodrum i oktober måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Bodrum i oktober

Dagstemperaturerne i Bodrum i oktober måned svinger mellem at være ganske lune til generelt varme. Typisk vil der være omkring 22 - 24 grader i oktober - men udsving kan forekomme. Her vil minimumstemperaturen typisk nå ned på 20 grader hvorimod maximumstemperaturen kan snige sig op på 25 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele oktober måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Oversigt over vejret i Bodrum i oktober

Skemaet herunder giver dig et overblik over vejret i Bodrum i årets 10. måned. Husk at temperaturer, solskinstimer og nedbør kan variere afhængig af hvor eller hvor højt du præcist befinder dig.
Temperaturer
22° - 24°
Solskinstimer
4 - 5
Nedbør i mm.
30
Dage med nedbør
4 - 5

Hvis du skal rejse i Bodrum i andre af årets måneder end blot oktober, så sørg for også at læse om vejret i Bodrum på disse tidspunkter. Herunder finder du en komplet liste til links med sider, som beskriver temperaturer, solskinstimer og nedbør i løbet af hele året i Bodrum.

Nedbør og regnfulde dage i oktober

Helt sikker er det, at oktober ikke vil være 100% tør - men samtidig er det også sikkert, at mængden af nedbør vil være til at klare. Mere præcist er det normalt, at der i oktober falder 29 - 31 mm. nedbør i løbet af 3-5 af månedens dage.Andre byer i Tyrkiet

Læs også om vejret i andre byer i Tyrkiet i oktober