Vejret i Bodrum i marts

Her kan du læse lidt om vejret i Bodrum i marts, som typisk vil byde på temperaturer mellem 14 og 16 grader, hvor visse dage er lidt varmere. Det kan være, at du er i gang med at undersøge, hvornår på året, vejret i Bodrum er bedst - eller værst - eller hvornår der er mindst risiko for at blive overrasket af regnvejr. Uanset hvad, så kan du her få et overblik over marts-vejret i Bodrum, som - når temperaturen er lavest i marts - byder på kolde dage, mens de varmere temperaturer kan beskrives som værende ganske lune. Herunder finder du yderligere oplysninger samt et skema over vejret i Bodrum i marts måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Bodrum i marts

Dagstemperaturerne i Bodrum i marts måned svinger mellem at være kolde til ganske lune. Typisk vil der være omkring 14 - 16 grader i marts - men udsving kan forekomme. Her vil minimumstemperaturen typisk nå ned på 12 grader hvorimod maximumstemperaturen kan snige sig op på 17 grader.

Temperaturerne påvirkes i mindre omfang af solen og antallet af solskinstimer, i løbet af hele marts måned kan beskrives som en en meget overskyet periode, hvor solen langt størstedelen af tiden ikke er til stede. Måske det er en god idé; at medbringe en lommelygte og masser af batterier.

Vejret i Bodrum i marts - overordnet skema

For et hurtigt overblik over marts-vejret i Bodrum se nedenstående skema. Tallene er baseret på tidligere års data, og bør selvføligelig kun betragtes som vejledende, da der visse steder kan forekomme udsving.
Temperaturer
14° - 16°
Solskinstimer
2 - 3
Nedbør i mm.
130
Dage med nedbør
6 - 7

Måske er du ved at undersøge, hvilken måned det er mest attraktivt at rejse i Bodrum eller om vejret er, som du gerne vil have det i marts måned. Herunder finder du en liste med links så du kan læse mere om hele årets vejr i Bodrum.

Nedbør og regnfulde dage i marts

Foruden det, som allerede er blevet beskrevet her på siden, så kan vejret i marts i Bodrum også beskrives som vådt og ustadigt. Det betyder, at der i løbet af årets tredje måned vil falde omkring 129 - 131 millimeter nedbør i løbet af måneden. Nedbøren vil fordele sig over 5-7 dage med nedbør. Med andre ord, så kan nedbør ikke undgås, hvilket man bør have i baghovedet, når man pakker til sin ferie eller rejse i Bodrum i marts.Andre byer i Tyrkiet

Læs også om vejret i andre byer i Tyrkiet i marts