Vejret i Bukarest i november

Vejret i Bukarest i november kan byde på både meget kolde og kolde dage, med temperaturer på omkring 9 grader. Du kan være i gang med at finde oplysninger om vejret i Bukarest i løbet af årets forskellige måneder, fordi du planlægger en ferie eller rejse - eller måske fordi du allerede har booket din billet til Bukarest i november. Nedenfor kan du læse meget mere om klima, vejr og temperaturer i løbet af november i Bukarest.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturerne i Bukarest i november

Årets 11. måned vil i Bukarest byde på meget kolde til kolde temperaturer. I Bukarest i november måned er det helt normalt at blive budt velkommen af temperaturer på omkring 8 - 10 grader. Falder temperaturen vil det som regel ikke blive koldere end minimum 6 grader - stiger den derimod, vil den sikkert toppe på omkring 10 grader.

At temperaturerne i november måned i Bukarest kan beskrives som meget kolde, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at november i Bukarest er en ganske overskyet tid på året, hvor solen nogle gange synes godt gemt væk bag skyerne.

Generelt skema over vejret i Bukarest i november

Et udsnit af november måneds vejr i Bukarest er opridset i skemaet herunder. Her er bl.a. solskinstimer, nedbør og antal dage med regn fordelt over november måned. Skemaet kan være med til hurtigt at give et overblik over, hvilket vejr du i november kan forvente.
Temperaturer
8° - 10°
Solskinstimer
74 - 75
Nedbør i mm.
43
Dage med nedbør
10 - 11

Med skemaet herover bør du have en god idé; om, hvordan vejret i november-vejret i Bukarest er. Det er klart, at årets øvrige 11 måneder i Bukarest byder på forskelligartet vejr, hvilket du kan læse mere om på et af linksne herunder

Regner det så i november måned?

Fordelt over november måned vil der, som skemaet ovenfor også viser, falde i omegnen af 42 - 44mm. nedbør. Dette sker fordelt over 9-11 dage, hvor der altså vil være regn, byger eller småbyger. Derudover bør det hovedsagligt holde tørt.