Vejret i Bukarest i maj

Vejret i Bukarest i årets 5. måned vil normalt have generelt varme temperaturer på omkring 19 og 21 grader. Man kan også mødes af decideret kølige perioder, hvis forholdende vil det. Måske er du ved at finde ud af, i hvilken periode af året, du mest har lyst til at besøge Bukarest - eller måske er du bare nysgerrig fordi du allerede har bestilt en ferie eller rejse i maj måned. I denne artikel finder du svar på dine spørgsmål om vejret i Bukarest i maj. Læs videre for mere information om vind og vejr i årets 5. måned i Bukarest.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturerne i Bukarest i maj

Årets 5. måned vil i Bukarest byde på kølige til generelt varme temperaturer. I Bukarest i maj måned er det helt normalt at blive budt velkommen af temperaturer på omkring 19 - 21 grader. Falder temperaturen vil det som regel ikke blive koldere end minimum 17 grader - stiger den derimod, vil den sikkert toppe på omkring 24 grader.

At temperaturerne i maj måned i Bukarest kan beskrives som kølige, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at maj i Bukarest er en solrig måned, ca. med samme antal solskinstimer som i det danske forår. Du kan altså være heldig at finde masser af sol. Husk solbriller.

Oversigt over vejret i Bukarest i maj

Skemaet herunder giver dig et overblik over vejret i Bukarest i årets 5. måned. Husk at temperaturer, solskinstimer og nedbør kan variere afhængig af hvor eller hvor højt du præcist befinder dig.
Temperaturer
19° - 21°
Solskinstimer
246 - 247
Nedbør i mm.
69
Dage med nedbør
13 - 14

Hvis du skal rejse i Bukarest i andre af årets måneder end blot maj, så sørg for også at læse om vejret i Bukarest på disse tidspunkter. Herunder finder du en komplet liste til links med sider, som beskriver temperaturer, solskinstimer og nedbør i løbet af hele året i Bukarest.

Nedbør i maj

Ustadigt vejr må i maj i Bukarest forventes. I løbet af årets 5. måned falder der omkring 68 - 70 millimeter nedbør. Til sammenligning falder der i Danmarks mere våde måneder omkring 50-60 millimeter. Det vil stille krav til såvel pakkelisten som den daglige påklædning - eller tålmodighed mens man venter på, at en byge driver over.