Vejret i Bukarest i september

Vejret i Bukarest i årets 9. måned vil normalt have meget varme temperaturer på omkring 21 og 23 grader. Man kan også mødes af decideret kølige perioder, hvis forholdende vil det. Det kan være, at du er i gang med at undersøge, hvornår på året, vejret i Bukarest er bedst - eller værst - eller hvornår der er mindst risiko for at blive overrasket af regnvejr. I denne artikel finder du svar på dine spørgsmål om vejret i Bukarest i september. Længere nede finder du flere oplysninger og et samlet skema over vejret i Bukarest i årets 9. måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturerne i Bukarest i september

Årets 9. måned vil i Bukarest byde på kølige til meget varme temperaturer. I Bukarest i september måned er det helt normalt at blive budt velkommen af temperaturer på omkring 21 - 23 grader. Falder temperaturen vil det som regel ikke blive koldere end minimum 19 grader - stiger den derimod, vil den sikkert toppe på omkring 26 grader.

At temperaturerne i september måned i Bukarest kan beskrives som kølige, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at september i Bukarest er en meget lys og solrig periode med få eller ingen skyer. Husk solcreme og solbriller for der vil højst sandsynligt være sol størstedelen af dagen.

Vejret i Bukarest i september - overordnet skema

For et hurtigt overblik over september-vejret i Bukarest se nedenstående skema. Tallene er baseret på tidligere års data, og bør selvføligelig kun betragtes som vejledende, da der visse steder kan forekomme udsving.
Temperaturer
21° - 23°
Solskinstimer
252 - 253
Nedbør i mm.
30
Dage med nedbør
6 - 7

Måske er du ved at undersøge, hvilken måned det er mest attraktivt at rejse i Bukarest eller om vejret er, som du gerne vil have det i september måned. Herunder finder du en liste med links så du kan læse mere om hele årets vejr i Bukarest.

Vil det regne i september?

Helt sikker er det, at september ikke vil være 100% tør - men samtidig er det også sikkert, at mængden af nedbør vil være til at klare. Mere præcist er det normalt, at der i september falder 29 - 31 mm. nedbør i løbet af 5-7 af månedens dage.