Vejret i Bukarest i januar

Vejret i Bukarest i januar kan byde på både ekstremt kolde og dage, med temperaturer på omkring -1 grader. Det kan være, at du er i gang med at undersøge, hvornår på året, vejret i Bukarest er bedst - eller værst - eller hvornår der er mindst risiko for at blive overrasket af regnvejr. Nedenfor kan du læse meget mere om klima, vejr og temperaturer i løbet af januar i Bukarest.
Skrevet af: Niels Sørensen

Januar-temperaturer i Bukarest

I januar måned i Bukarest kan temperaturerne - afhængig af sted og tidspunkt på dagen - beskrives som eller ekstremt kolde. Det betyder januar-temperaturer i Bukarest, som i de fleste tilfælde ligger omkring -2 - 0 grader. Udsving kan dog forekomme, hvormed minimumstemperatur nogle sæsoner tilfælde vil være på -4 grader og maximumstemperaturer på 0 - 2 grader. Det bør man naturligvis pakke efter.

At temperaturerne i januar måned i Bukarest kan beskrives som ekstremt kolde, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at januar i Bukarest er en ganske overskyet tid på året, hvor solen nogle gange synes godt gemt væk bag skyerne.

Vejret i Bukarest i januar - overordnet skema

For et hurtigt overblik over januar-vejret i Bukarest se nedenstående skema. Tallene er baseret på tidligere års data, og bør selvføligelig kun betragtes som vejledende, da der visse steder kan forekomme udsving.
Temperaturer
-2° - 0°
Solskinstimer
67 - 68
Nedbør i mm.
43
Dage med nedbør
9 - 10

Måske er du ved at undersøge, hvilken måned det er mest attraktivt at rejse i Bukarest eller om vejret er, som du gerne vil have det i januar måned. Herunder finder du en liste med links så du kan læse mere om hele årets vejr i Bukarest.

Regner det så i januar måned?

Fordelt over januar måned vil der, som skemaet ovenfor også viser, falde i omegnen af 42 - 44mm. nedbør. Dette sker fordelt over 8-10 dage, hvor der altså vil være regn, byger eller småbyger. Derudover bør det hovedsagligt holde tørt.