Vejret i Bukarest i december

Oversigt over vejret i Bukarest i december - om solskinstimer, nedbør og temperaturer, som normalt ligger på omkring 2 grader i denne måned. Du kan være i gang med at finde oplysninger om vejret i Bukarest i løbet af årets forskellige måneder, fordi du planlægger en ferie eller rejse - eller måske fordi du allerede har booket din billet til Bukarest i december. Ligemeget hvad, så kan du i denne artikel få et hurtigt overblik over vejrsituationen. Nedenfor kan du læse meget mere om klima, vejr og temperaturer i løbet af december i Bukarest.
Skrevet af: Niels Sørensen

December: Temperaturer i Bukarest

Bukarest, Romaenien i december er en periode, hvor ekstremt kolde til meget kolde temperaturer må forventes. Gennemsnitligt vil Bukarest byde på 1 - 3 grader. Når det er koldest i december i Bukarest vil der være omkring -1 grader. I den anden ende af skalaen - når der er varmest - kan der f.eks. være 3 - 4 grader. Disse udsving bør man naturligvis have i baghovedet, når man pakker til sin ferie eller rejse.

At temperaturerne i december måned i Bukarest kan beskrives som ekstremt kolde, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at december i Bukarest er en ganske overskyet tid på året, hvor solen nogle gange synes godt gemt væk bag skyerne.

Generelt skema over vejret i Bukarest i december

Et udsnit af december måneds vejr i Bukarest er opridset i skemaet herunder. Her er bl.a. solskinstimer, nedbør og antal dage med regn fordelt over december måned. Skemaet kan være med til hurtigt at give et overblik over, hvilket vejr du i december kan forvente.
Temperaturer
1° - 3°
Solskinstimer
70 - 71
Nedbør i mm.
41
Dage med nedbør
10 - 11

Med skemaet herover bør du have en god idé; om, hvordan vejret i december-vejret i Bukarest er. Det er klart, at årets øvrige 11 måneder i Bukarest byder på forskelligartet vejr, hvilket du kan læse mere om på et af linksne herunder

Regner det så i december måned?

I løbet af december vil der være nedbør - men ikke i mængder, der ikke er til at klare. De forgående år er der faldet i omegnen af 40 - 42mm. - fordelt på 9-11 dage med regn eller småbyger. Resten af tiden bør det holde tørt.