Vejret i Bukarest i juni

Juni måned i Bukarest vil normalt ramme temperaturer på omkring 23 og 25 grader. Nogle dage vil dog varmere end dette. Selvom de fleste dage vil være meget varme, så kan du også opleve kølige dage. Måske er du ved at finde ud af, i hvilken periode af året, du mest har lyst til at besøge Bukarest - eller måske er du bare nysgerrig fordi du allerede har bestilt en ferie eller rejse i juni måned. Artiklen her kan hjælpe dig videre. Herunder finder du yderligere oplysninger samt et skema over vejret i Bukarest i juni måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Juni: Temperaturer i Bukarest

Bukarest, Romaenien i juni er en periode, hvor kølige til meget varme temperaturer må forventes. Gennemsnitligt vil Bukarest byde på 23 - 25 grader. Når det er koldest i juni i Bukarest vil der være omkring 21 grader. I den anden ende af skalaen - når der er varmest - kan der f.eks. være 28 - 29 grader. Disse udsving bør man naturligvis have i baghovedet, når man pakker til sin ferie eller rejse.

At temperaturerne i juni måned i Bukarest kan beskrives som kølige, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at juni i Bukarest er en meget lys og solrig periode med få eller ingen skyer. Husk solcreme og solbriller for der vil højst sandsynligt være sol størstedelen af dagen.

Oversigt over vejret i Bukarest i juni

Skemaet herunder giver dig et overblik over vejret i Bukarest i årets 6. måned. Husk at temperaturer, solskinstimer og nedbør kan variere afhængig af hvor eller hvor højt du præcist befinder dig.
Temperaturer
23° - 25°
Solskinstimer
263 - 264
Nedbør i mm.
87
Dage med nedbør
17 - 18

Hvis du skal rejse i Bukarest i andre af årets måneder end blot juni, så sørg for også at læse om vejret i Bukarest på disse tidspunkter. Herunder finder du en komplet liste til links med sider, som beskriver temperaturer, solskinstimer og nedbør i løbet af hele året i Bukarest.

Nedbør og regnfulde dage i juni

Ustadigt vejr med byger og nedbør må gennem hele juni forventes i Bukarest. Det betyder ikke, at man ikke kan opholde sig uden for, eller at oplevelserne vil regne væk - men derimod at man må klæde sig ordentligt på og i øvrigt holde øje med vejrudsigten for hvornår vejret vil arte sig. I løbet af juni falder der omkring 86 - 88 millimeter regn i Bukarest.