Vejret i Bukarest i april

Oversigt over vejret i Bukarest i april - om solskinstimer, nedbør og temperaturer, som normalt ligger på omkring 14 grader i denne måned. Du er måske interesseret i vejret i Bukarest i april, da du overvejer at bestille en ferie i årets fjerde måned - eller måske har du allerede gjort det. Ligemeget hvad, så kan du i denne artikel få et hurtigt overblik over vejrsituationen. Læs videre for mere information om vind og vejr i årets fjerde måned i Bukarest.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturerne i Bukarest i april

Årets fjerde måned vil i Bukarest byde på kolde til ganske lune temperaturer. I Bukarest i april måned er det helt normalt at blive budt velkommen af temperaturer på omkring 13 - 15 grader. Falder temperaturen vil det som regel ikke blive koldere end minimum 11 grader - stiger den derimod, vil den sikkert toppe på omkring 18 grader.

At temperaturerne i april måned i Bukarest kan beskrives som kolde, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at april i Bukarest er en solrig måned, ca. med samme antal solskinstimer som i det danske forår. Du kan altså være heldig at finde masser af sol. Husk solbriller.

Typisk vejr i Bukarest i april

Vejr er selvfølgelig meget mere end blot temperaturer. F.eks. kan det mange steder i verden både være meget varmt - og meget vådt samtidig. Tabellen her kan give dig et overblik over, hvordan april-vejret tager sig ud i Bukarest.
Temperaturer
13° - 15°
Solskinstimer
203 - 204
Nedbør i mm.
47
Dage med nedbør
10 - 11

Er du blot ved at undersøge, hvornår på året der er størst chance for godt vejr i Bukarest, kan du med fordel klikke videre i linksne herunder. Det vil ligeledes være relevant at læse om hele årets vejr i Bukarest, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over flere måneder

Nedbør i april

I løbet af april vil der være nedbør - men ikke i mængder, der ikke er til at klare. De forgående år er der faldet i omegnen af 46 - 48mm. - fordelt på 9-11 dage med regn eller småbyger. Resten af tiden bør det holde tørt.