Vejret i Bukarest i februar

Her kan du læse lidt om vejret i Bukarest i februar, som typisk vil byde på temperaturer mellem 0 og 2 grader, hvor visse dage er lidt varmere. Du kan være i gang med at finde oplysninger om vejret i Bukarest i løbet af årets forskellige måneder, fordi du planlægger en ferie eller rejse - eller måske fordi du allerede har booket din billet til Bukarest i februar. Uanset hvad, så kan du her få et overblik over februar-vejret i Bukarest, som - når temperaturen er lavest i februar - byder på ekstremt kolde dage, mens de varmere temperaturer kan beskrives som værende meget kolde. Læs mere herunder - og se også et samlet skema over vejret.
Skrevet af: Niels Sørensen

Februar-temperaturer i Bukarest

I februar måned i Bukarest kan temperaturerne - afhængig af sted og tidspunkt på dagen - beskrives som meget kolde eller ekstremt kolde. Det betyder februar-temperaturer i Bukarest, som i de fleste tilfælde ligger omkring 0 - 2 grader. Udsving kan dog forekomme, hvormed minimumstemperatur nogle sæsoner tilfælde vil være på -2 grader og maximumstemperaturer på 3 - 5 grader. Det bør man naturligvis pakke efter.

At temperaturerne i februar måned i Bukarest kan beskrives som ekstremt kolde, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at februar i Bukarest er en ganske overskyet tid på året, hvor solen nogle gange synes godt gemt væk bag skyerne.

Generelt skema over vejret i Bukarest i februar

Et udsnit af februar måneds vejr i Bukarest er opridset i skemaet herunder. Her er bl.a. solskinstimer, nedbør og antal dage med regn fordelt over februar måned. Skemaet kan være med til hurtigt at give et overblik over, hvilket vejr du i februar kan forvente.
Temperaturer
0° - 2°
Solskinstimer
93 - 94
Nedbør i mm.
36
Dage med nedbør
9 - 10

Med skemaet herover bør du have en god idé; om, hvordan vejret i februar-vejret i Bukarest er. Det er klart, at årets øvrige 11 måneder i Bukarest byder på forskelligartet vejr, hvilket du kan læse mere om på et af linksne herunder

Regn og nedbør i februar

Regn i februar måned hverken ikke usædvanligt men heller ikke overvældende. Normalt vil der falde omkring 35 - 37mm. fordelt over 8-10 dage med regn eller byger.