Vejret i Bukarest i marts

Marts måned i Bukarest vil normalt ramme temperaturer på omkring 7 og 9 grader. Nogle dage vil dog varmere end dette. Selvom de fleste dage vil være kolde, så kan du også opleve meget kolde dage. Det kan være, at du er i gang med at undersøge, hvornår på året, vejret i Bukarest er bedst - eller værst - eller hvornår der er mindst risiko for at blive overrasket af regnvejr. Artiklen her kan hjælpe dig videre. Læs videre for mere information om vind og vejr i årets tredje måned i Bukarest.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Bukarest i marts

Dagstemperaturerne i Bukarest i marts måned svinger mellem at være meget kolde til kolde. Typisk vil der være omkring 7 - 9 grader i marts - men udsving kan forekomme. Her vil minimumstemperaturen typisk nå ned på 5 grader hvorimod maximumstemperaturen kan snige sig op på 10 grader.

At temperaturerne i marts måned i Bukarest kan beskrives som meget kolde, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at marts i Bukarest er en til dels tilskyet periode, hvor skyerne fortsat driller solen. Derfor skal du nyde solen mens den er der, for den forsvinder hurtigt igen.

Vejret i Bukarest i marts - overordnet skema

For et hurtigt overblik over marts-vejret i Bukarest se nedenstående skema. Tallene er baseret på tidligere års data, og bør selvføligelig kun betragtes som vejledende, da der visse steder kan forekomme udsving.
Temperaturer
7° - 9°
Solskinstimer
150 - 151
Nedbør i mm.
35
Dage med nedbør
9 - 10

Måske er du ved at undersøge, hvilken måned det er mest attraktivt at rejse i Bukarest eller om vejret er, som du gerne vil have det i marts måned. Herunder finder du en liste med links så du kan læse mere om hele årets vejr i Bukarest.

Nedbør i marts

I løbet af marts vil der i Bukarest falde nedbør - men dog i overkommelige mængder. Mere konkret vil der falde omkring 34 - 36mm. nedbør. Dette sker i løbet af 8-10 dage, som byder på ustadigt vejr eller regn.