Vejret i Bukarest i oktober

Vejret i Bukarest i årets 10. måned vil normalt have ganske lune temperaturer på omkring 14 og 16 grader. Man kan også mødes af decideret kolde perioder, hvis forholdende vil det. Du er måske interesseret i vejret i Bukarest i oktober, da du overvejer at bestille en ferie i årets 10. måned - eller måske har du allerede gjort det. I denne artikel finder du svar på dine spørgsmål om vejret i Bukarest i oktober. Herunder finder du yderligere oplysninger samt et skema over vejret i Bukarest i oktober måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Bukarest (oktober måned)

I oktober måned kan temperaturerne i Bukarest i Romaenien svinge mellem at være kolde til ganske lune - og dermed temperaturer som stårstedelen af tiden vil ligge på mellem 14 - 16 grader. Der kan sagtens forekomme udsving i disse, hvormed de lavere temperaturer i oktober måned i Bukarest ligger på omkring 12 til 14 grader. De højeste temperaturer vil typisk snige sig op på 17 - 20 grader.

At temperaturerne i oktober måned i Bukarest kan beskrives som kolde, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at oktober i Bukarest er en ganske klar og solrig måned, som dog ikke slipper helt for skyerne og måske en smule regn i ny og næ.

Typisk vejr i Bukarest i oktober

Vejr er selvfølgelig meget mere end blot temperaturer. F.eks. kan det mange steder i verden både være meget varmt - og meget vådt samtidig. Tabellen her kan give dig et overblik over, hvordan oktober-vejret tager sig ud i Bukarest.
Temperaturer
14° - 16°
Solskinstimer
172 - 173
Nedbør i mm.
44
Dage med nedbør
8 - 9

Er du blot ved at undersøge, hvornår på året der er størst chance for godt vejr i Bukarest, kan du med fordel klikke videre i linksne herunder. Det vil ligeledes være relevant at læse om hele årets vejr i Bukarest, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over flere måneder

Nedbør og regnfulde dage i oktober

Helt sikker er det, at oktober ikke vil være 100% tør - men samtidig er det også sikkert, at mængden af nedbør vil være til at klare. Mere præcist er det normalt, at der i oktober falder 43 - 45 mm. nedbør i løbet af 7-9 af månedens dage.