Vejret i Bukarest i juli

Vejret i Bukarest i juli kan byde på både ganske lune og meget varme dage, med temperaturer på omkring 26 grader. Måske har du allerede bestilt din ferie eller rejse til Bukarest - måske er du ved at undersøge, hvilken måned, der vil være mest attraktiv at tage af sted. Nedenfor kan du læse meget mere om klima, vejr og temperaturer i løbet af juli i Bukarest.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturerne i Bukarest i juli

Årets 7. måned vil i Bukarest byde på ganske lune til meget varme temperaturer. I Bukarest i juli måned er det helt normalt at blive budt velkommen af temperaturer på omkring 25 - 27 grader. Falder temperaturen vil det som regel ikke blive koldere end minimum 23 grader - stiger den derimod, vil den sikkert toppe på omkring 30 grader.

At temperaturerne i juli måned i Bukarest kan beskrives som ganske lune, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at juli i Bukarest er en meget lys og solrig periode med få eller ingen skyer. Husk solcreme og solbriller for der vil højst sandsynligt være sol størstedelen af dagen.

Typiske vejrforhold i Bukarest i juli

Herunder kan du se et skema over de typiske vejrforhold i Bukarest i juli. Tallene er opgjort over hele juli måned, og kan være med til at give dig en idé; om, hvordan vejret i Bukarest tager sig ud i årets 7. måned.
Temperaturer
25° - 27°
Solskinstimer
325 - 326
Nedbør i mm.
55
Dage med nedbør
9 - 10

Nu bør du have en idé; om, du skal pakke vinterjakker eller badeshorts til din tur til Bukarest. Men husk selvfølgelig også at tjekke vejret i Bukarest i årets andre måneder, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over juli. Herunder finder du links til flere sider, hvor du kan læse om årets vejr i Bukarest:

Regner det så i juli måned?

Regn, ustadigt vejr og nedbør må i juli måned forventes. Det betyder ikke, at det vil regne uden ophold, men derimod at der i løbet af måneden falder omkring 54 - 56 millimeter. Det stiller naturligvis visse krav til såvel påklædning som lidt forberedelse, så man får det rigtige tøj med sig. Her kan du få inspiration til din pakkeliste.