Vejret i Sydney i november

Vejret i Sydney i november kan byde på både kølige og generelt varme dage, med temperaturer på omkring 22 grader. Du kan være i gang med at finde oplysninger om vejret i Sydney i løbet af årets forskellige måneder, fordi du planlægger en ferie eller rejse - eller måske fordi du allerede har booket din billet til Sydney i november. Læs videre for mere information om vind og vejr i årets 11. måned i Sydney.
Skrevet af: Niels Sørensen

November-temperaturer i Sydney

I november måned i Sydney kan temperaturerne - afhængig af sted og tidspunkt på dagen - beskrives som generelt varme eller kølige. Det betyder november-temperaturer i Sydney, som i de fleste tilfælde ligger omkring 21 - 23 grader. Udsving kan dog forekomme, hvormed minimumstemperatur nogle sæsoner tilfælde vil være på 19 grader og maximumstemperaturer på 24 - 26 grader. Det bør man naturligvis pakke efter.

At temperaturerne i november måned i Sydney kan beskrives som kølige, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at november i Sydney er en solrig måned, ca. med samme antal solskinstimer som i det danske forår. Du kan altså være heldig at finde masser af sol. Husk solbriller.

Generelt skema over vejret i Sydney i november

Et udsnit af november måneds vejr i Sydney er opridset i skemaet herunder. Her er bl.a. solskinstimer, nedbør og antal dage med regn fordelt over november måned. Skemaet kan være med til hurtigt at give et overblik over, hvilket vejr du i november kan forvente.
Temperaturer
21° - 23°
Solskinstimer
228 - 229
Nedbør i mm.
77
Dage med nedbør
12 - 13

Med skemaet herover bør du have en god idé; om, hvordan vejret i november-vejret i Sydney er. Det er klart, at årets øvrige 11 måneder i Sydney byder på forskelligartet vejr, hvilket du kan læse mere om på et af linksne herunder

Nedbør i november

Regn, ustadigt vejr og nedbør må i november måned forventes. Det betyder ikke, at det vil regne uden ophold, men derimod at der i løbet af måneden falder omkring 76 - 78 millimeter. Det stiller naturligvis visse krav til såvel påklædning som lidt forberedelse, så man får det rigtige tøj med sig. Her kan du få inspiration til din pakkeliste.Andre byer i Australien

Læs også om vejret i andre byer i Australien i november