Vejret i Sydney i juli

Vejret i Sydney i juli kan byde på både kolde og ganske lune dage, med temperaturer på omkring 14 grader. Du er måske interesseret i vejret i Sydney i juli, da du overvejer at bestille en ferie i årets 7. måned - eller måske har du allerede gjort det. Nedenfor kan du læse meget mere om klima, vejr og temperaturer i løbet af juli i Sydney.
Skrevet af: Niels Sørensen

Juli: Temperaturer i Sydney

Sydney, Australien i juli er en periode, hvor kolde til ganske lune temperaturer må forventes. Gennemsnitligt vil Sydney byde på 13 - 15 grader. Når det er koldest i juli i Sydney vil der være omkring 11 grader. I den anden ende af skalaen - når der er varmest - kan der f.eks. være 16 - 17 grader. Disse udsving bør man naturligvis have i baghovedet, når man pakker til sin ferie eller rejse.

At temperaturerne i juli måned i Sydney kan beskrives som kolde, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at juli i Sydney er en ganske klar og solrig måned, som dog ikke slipper helt for skyerne og måske en smule regn i ny og næ.

Typisk vejr i Sydney i juli

Vejr er selvfølgelig meget mere end blot temperaturer. F.eks. kan det mange steder i verden både være meget varmt - og meget vådt samtidig. Tabellen her kan give dig et overblik over, hvordan juli-vejret tager sig ud i Sydney.
Temperaturer
13° - 15°
Solskinstimer
189 - 190
Nedbør i mm.
95
Dage med nedbør
12 - 13

Er du blot ved at undersøge, hvornår på året der er størst chance for godt vejr i Sydney, kan du med fordel klikke videre i linksne herunder. Det vil ligeledes være relevant at læse om hele årets vejr i Sydney, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over flere måneder

Regner det så i juli måned?

Regn, ustadigt vejr og nedbør må i juli måned forventes. Det betyder ikke, at det vil regne uden ophold, men derimod at der i løbet af måneden falder omkring 94 - 96 millimeter. Det stiller naturligvis visse krav til såvel påklædning som lidt forberedelse, så man får det rigtige tøj med sig. Her kan du få inspiration til din pakkeliste.Andre byer i Australien

Læs også om vejret i andre byer i Australien i juli