Vejret i Sydney i september

Oversigt over vejret i Sydney i september - om solskinstimer, nedbør og temperaturer, som normalt ligger på omkring 18 grader i denne måned. Du kan være i gang med at finde oplysninger om vejret i Sydney i løbet af årets forskellige måneder, fordi du planlægger en ferie eller rejse - eller måske fordi du allerede har booket din billet til Sydney i september. Ligemeget hvad, så kan du i denne artikel få et hurtigt overblik over vejrsituationen. Længere nede finder du flere oplysninger og et samlet skema over vejret i Sydney i årets 9. måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturerne i Sydney i september

Årets 9. måned vil i Sydney byde på kølige til ganske lune temperaturer. I Sydney i september måned er det helt normalt at blive budt velkommen af temperaturer på omkring 17 - 19 grader. Falder temperaturen vil det som regel ikke blive koldere end minimum 15 grader - stiger den derimod, vil den sikkert toppe på omkring 20 grader.

At temperaturerne i september måned i Sydney kan beskrives som kølige, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at september i Sydney er en solrig måned, ca. med samme antal solskinstimer som i det danske forår. Du kan altså være heldig at finde masser af sol. Husk solbriller.

Generelt skema over vejret i Sydney i september

Et udsnit af september måneds vejr i Sydney er opridset i skemaet herunder. Her er bl.a. solskinstimer, nedbør og antal dage med regn fordelt over september måned. Skemaet kan være med til hurtigt at give et overblik over, hvilket vejr du i september kan forvente.
Temperaturer
17° - 19°
Solskinstimer
213 - 214
Nedbør i mm.
72
Dage med nedbør
11 - 12

Med skemaet herover bør du have en god idé; om, hvordan vejret i september-vejret i Sydney er. Det er klart, at årets øvrige 11 måneder i Sydney byder på forskelligartet vejr, hvilket du kan læse mere om på et af linksne herunder

Vil det regne i september?

I løbet af september vil der i årets 9. måned i Sydney falde omkring 71 - 73 millimeter nedbør. Det betyder, at regn, ustadigt vejr og nedbør må forventes, men samtidig også, at der er god chance for opholdsvejr ind imellem.Andre byer i Australien

Læs også om vejret i andre byer i Australien i september