Vejret i Sydney i januar

Vejret i Sydney i januar kan byde på både ganske lune og meget varme dage, med temperaturer på omkring 25 grader. Du er måske interesseret i vejret i Sydney i januar, da du overvejer at bestille en ferie i årets første måned - eller måske har du allerede gjort det. Læs videre for mere information om vind og vejr i årets første måned i Sydney.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Sydney (januar måned)

I januar måned kan temperaturerne i Sydney i Australien svinge mellem at være ganske lune til meget varme - og dermed temperaturer som stårstedelen af tiden vil ligge på mellem 24 - 26 grader. Der kan sagtens forekomme udsving i disse, hvormed de lavere temperaturer i januar måned i Sydney ligger på omkring 22 til 24 grader. De højeste temperaturer vil typisk snige sig op på 25 - 28 grader.

At temperaturerne i januar måned i Sydney kan beskrives som ganske lune, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at januar i Sydney er en solrig måned, ca. med samme antal solskinstimer som i det danske forår. Du kan altså være heldig at finde masser af sol. Husk solbriller.

Typisk vejr i Sydney i januar

Vejr er selvfølgelig meget mere end blot temperaturer. F.eks. kan det mange steder i verden både være meget varmt - og meget vådt samtidig. Tabellen her kan give dig et overblik over, hvordan januar-vejret tager sig ud i Sydney.
Temperaturer
24° - 26°
Solskinstimer
226 - 227
Nedbør i mm.
104
Dage med nedbør
13 - 14

Er du blot ved at undersøge, hvornår på året der er størst chance for godt vejr i Sydney, kan du med fordel klikke videre i linksne herunder. Det vil ligeledes være relevant at læse om hele årets vejr i Sydney, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over flere måneder

Nedbør i januar

Som det også fremgår af skemaet længere oppe, så hører januar måned i Sydney til en af de mere våde. Mere præcist falder der 103 - 105mm. nedbør i løbet af måneden. Det vil dog ikke regne non-stop, men man skal regne med, at 12-14 dage i løbet af måneden på den ene eller anden måde vil indeholde nedbør.Andre byer i Australien

Læs også om vejret i andre byer i Australien i januar