Vejret i Sydney i juni

Vejret i Sydney i juni kan byde på både kolde og ganske lune dage, med temperaturer på omkring 16 grader. Du er måske interesseret i vejret i Sydney i juni, da du overvejer at bestille en ferie i årets 6. måned - eller måske har du allerede gjort det. Længere nede finder du flere oplysninger og et samlet skema over vejret i Sydney i årets 6. måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturerne i Sydney i juni

Årets 6. måned vil i Sydney byde på kolde til ganske lune temperaturer. I Sydney i juni måned er det helt normalt at blive budt velkommen af temperaturer på omkring 15 - 17 grader. Falder temperaturen vil det som regel ikke blive koldere end minimum 13 grader - stiger den derimod, vil den sikkert toppe på omkring 18 grader.

At temperaturerne i juni måned i Sydney kan beskrives som kolde, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at juni i Sydney er en ganske klar og solrig måned, som dog ikke slipper helt for skyerne og måske en smule regn i ny og næ.

Typisk vejr i Sydney i juni

Vejr er selvfølgelig meget mere end blot temperaturer. F.eks. kan det mange steder i verden både være meget varmt - og meget vådt samtidig. Tabellen her kan give dig et overblik over, hvordan juni-vejret tager sig ud i Sydney.
Temperaturer
15° - 17°
Solskinstimer
159 - 160
Nedbør i mm.
141
Dage med nedbør
12 - 13

Er du blot ved at undersøge, hvornår på året der er størst chance for godt vejr i Sydney, kan du med fordel klikke videre i linksne herunder. Det vil ligeledes være relevant at læse om hele årets vejr i Sydney, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over flere måneder

Vil det regne i juni?

Som det også fremgår af skemaet længere oppe, så hører juni måned i Sydney til en af de mere våde. Mere præcist falder der 140 - 142mm. nedbør i løbet af måneden. Det vil dog ikke regne non-stop, men man skal regne med, at 11-13 dage i løbet af måneden på den ene eller anden måde vil indeholde nedbør.Andre byer i Australien

Læs også om vejret i andre byer i Australien i juni