Vejret i Sydney i marts

Her kan du læse lidt om vejret i Sydney i marts, som typisk vil byde på temperaturer mellem 22 og 24 grader, hvor visse dage er lidt varmere. Måske har du allerede bestilt din ferie eller rejse til Sydney - måske er du ved at undersøge, hvilken måned, der vil være mest attraktiv at tage af sted. Uanset hvad, så kan du her få et overblik over marts-vejret i Sydney, som - når temperaturen er lavest i marts - byder på ganske lune dage, mens de varmere temperaturer kan beskrives som værende generelt varme. Længere nede finder du flere oplysninger og et samlet skema over vejret i Sydney i årets tredje måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Marts-temperaturer i Sydney

I marts måned i Sydney kan temperaturerne - afhængig af sted og tidspunkt på dagen - beskrives som generelt varme eller ganske lune. Det betyder marts-temperaturer i Sydney, som i de fleste tilfælde ligger omkring 22 - 24 grader. Udsving kan dog forekomme, hvormed minimumstemperatur nogle sæsoner tilfælde vil være på 20 grader og maximumstemperaturer på 24 - 26 grader. Det bør man naturligvis pakke efter.

At temperaturerne i marts måned i Sydney kan beskrives som ganske lune, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at marts i Sydney er en ganske klar og solrig måned, som dog ikke slipper helt for skyerne og måske en smule regn i ny og næ.

Typiske vejrforhold i Sydney i marts

Herunder kan du se et skema over de typiske vejrforhold i Sydney i marts. Tallene er opgjort over hele marts måned, og kan være med til at give dig en idé; om, hvordan vejret i Sydney tager sig ud i årets tredje måned.
Temperaturer
22° - 24°
Solskinstimer
195 - 196
Nedbør i mm.
129
Dage med nedbør
14 - 15

Nu bør du have en idé; om, du skal pakke vinterjakker eller badeshorts til din tur til Sydney. Men husk selvfølgelig også at tjekke vejret i Sydney i årets andre måneder, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over marts. Herunder finder du links til flere sider, hvor du kan læse om årets vejr i Sydney:

Vil det regne i marts?

Foruden det, som allerede er blevet beskrevet her på siden, så kan vejret i marts i Sydney også beskrives som vådt og ustadigt. Det betyder, at der i løbet af årets tredje måned vil falde omkring 128 - 130 millimeter nedbør i løbet af måneden. Nedbøren vil fordele sig over 13-15 dage med nedbør. Med andre ord, så kan nedbør ikke undgås, hvilket man bør have i baghovedet, når man pakker til sin ferie eller rejse i Sydney i marts.Andre byer i Australien

Læs også om vejret i andre byer i Australien i marts