Vejret i Sydney i februar

Vejret i Sydney i februar kan byde på både ganske lune og generelt varme dage, med temperaturer på omkring 24 grader. Det kan være, at du er i gang med at undersøge, hvornår på året, vejret i Sydney er bedst - eller værst - eller hvornår der er mindst risiko for at blive overrasket af regnvejr. Længere nede finder du flere oplysninger og et samlet skema over vejret i Sydney i årets anden måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Februar: Temperaturer i Sydney

Sydney, Australien i februar er en periode, hvor ganske lune til generelt varme temperaturer må forventes. Gennemsnitligt vil Sydney byde på 23 - 25 grader. Når det er koldest i februar i Sydney vil der være omkring 21 grader. I den anden ende af skalaen - når der er varmest - kan der f.eks. være 25 - 26 grader. Disse udsving bør man naturligvis have i baghovedet, når man pakker til sin ferie eller rejse.

At temperaturerne i februar måned i Sydney kan beskrives som ganske lune, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at februar i Sydney er en ganske klar og solrig måned, som dog ikke slipper helt for skyerne og måske en smule regn i ny og næ.

Vejret i Sydney i februar - overordnet skema

For et hurtigt overblik over februar-vejret i Sydney se nedenstående skema. Tallene er baseret på tidligere års data, og bør selvføligelig kun betragtes som vejledende, da der visse steder kan forekomme udsving.
Temperaturer
23° - 25°
Solskinstimer
191 - 192
Nedbør i mm.
125
Dage med nedbør
13 - 14

Måske er du ved at undersøge, hvilken måned det er mest attraktivt at rejse i Sydney eller om vejret er, som du gerne vil have det i februar måned. Herunder finder du en liste med links så du kan læse mere om hele årets vejr i Sydney.

Vil det regne i februar?

Som det også fremgår af skemaet længere oppe, så hører februar måned i Sydney til en af de mere våde. Mere præcist falder der 124 - 126mm. nedbør i løbet af måneden. Det vil dog ikke regne non-stop, men man skal regne med, at 12-14 dage i løbet af måneden på den ene eller anden måde vil indeholde nedbør.Andre byer i Australien

Læs også om vejret i andre byer i Australien i februar