Vejret i Sydney i april

Vejret i Sydney i årets fjerde måned vil normalt have generelt varme temperaturer på omkring 19 og 21 grader. Man kan også mødes af decideret kølige perioder, hvis forholdende vil det. Du er måske interesseret i vejret i Sydney i april, da du overvejer at bestille en ferie i årets fjerde måned - eller måske har du allerede gjort det. I denne artikel finder du svar på dine spørgsmål om vejret i Sydney i april. Læs videre for mere information om vind og vejr i årets fjerde måned i Sydney.
Skrevet af: Niels Sørensen

April-temperaturer i Sydney

I april måned i Sydney kan temperaturerne - afhængig af sted og tidspunkt på dagen - beskrives som generelt varme eller kølige. Det betyder april-temperaturer i Sydney, som i de fleste tilfælde ligger omkring 19 - 21 grader. Udsving kan dog forekomme, hvormed minimumstemperatur nogle sæsoner tilfælde vil være på 17 grader og maximumstemperaturer på 22 - 24 grader. Det bør man naturligvis pakke efter.

At temperaturerne i april måned i Sydney kan beskrives som kølige, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at april i Sydney er en ganske klar og solrig måned, som dog ikke slipper helt for skyerne og måske en smule regn i ny og næ.

Typisk vejr i Sydney i april

Vejr er selvfølgelig meget mere end blot temperaturer. F.eks. kan det mange steder i verden både være meget varmt - og meget vådt samtidig. Tabellen her kan give dig et overblik over, hvordan april-vejret tager sig ud i Sydney.
Temperaturer
19° - 21°
Solskinstimer
183 - 184
Nedbør i mm.
101
Dage med nedbør
13 - 14

Er du blot ved at undersøge, hvornår på året der er størst chance for godt vejr i Sydney, kan du med fordel klikke videre i linksne herunder. Det vil ligeledes være relevant at læse om hele årets vejr i Sydney, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over flere måneder

Nedbør i april

I løbet af årets fjerde måned vil der typisk være mellem 12 og 14 dage med nedbør i april. Her falder der omkring 100 - 102 mm. Til sammenligning så byder de vådeste måneder i Danmark på omkring 60 mm vand.Andre byer i Australien

Læs også om vejret i andre byer i Australien i april