Vejret i Sydney i maj

Vejret i Sydney i maj kan byde på både kølige og ganske lune dage, med temperaturer på omkring 17 grader. Måske er du ved at finde ud af, i hvilken periode af året, du mest har lyst til at besøge Sydney - eller måske er du bare nysgerrig fordi du allerede har bestilt en ferie eller rejse i maj måned. Læs mere herunder - og se også et samlet skema over vejret.
Skrevet af: Niels Sørensen

Maj-temperaturer i Sydney

I maj måned i Sydney kan temperaturerne - afhængig af sted og tidspunkt på dagen - beskrives som ganske lune eller kølige. Det betyder maj-temperaturer i Sydney, som i de fleste tilfælde ligger omkring 16 - 18 grader. Udsving kan dog forekomme, hvormed minimumstemperatur nogle sæsoner tilfælde vil være på 14 grader og maximumstemperaturer på 19 - 21 grader. Det bør man naturligvis pakke efter.

At temperaturerne i maj måned i Sydney kan beskrives som kølige, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at maj i Sydney er en ganske klar og solrig måned, som dog ikke slipper helt for skyerne og måske en smule regn i ny og næ.

Oversigt over vejret i Sydney i maj

Skemaet herunder giver dig et overblik over vejret i Sydney i årets 5. måned. Husk at temperaturer, solskinstimer og nedbør kan variere afhængig af hvor eller hvor højt du præcist befinder dig.
Temperaturer
16° - 18°
Solskinstimer
180 - 181
Nedbør i mm.
115
Dage med nedbør
14 - 15

Hvis du skal rejse i Sydney i andre af årets måneder end blot maj, så sørg for også at læse om vejret i Sydney på disse tidspunkter. Herunder finder du en komplet liste til links med sider, som beskriver temperaturer, solskinstimer og nedbør i løbet af hele året i Sydney.

Regn og nedbør i maj

Som det også fremgår af skemaet længere oppe, så hører maj måned i Sydney til en af de mere våde. Mere præcist falder der 114 - 116mm. nedbør i løbet af måneden. Det vil dog ikke regne non-stop, men man skal regne med, at 13-15 dage i løbet af måneden på den ene eller anden måde vil indeholde nedbør.Andre byer i Australien

Læs også om vejret i andre byer i Australien i maj