Vejret i Wien i november

Vejret i Wien i november kan byde på både meget kolde og kolde dage, med temperaturer på omkring 7 grader. Du er måske interesseret i vejret i Wien i november, da du overvejer at bestille en ferie i årets 11. måned - eller måske har du allerede gjort det. Læs mere herunder - og se også et samlet skema over vejret.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Wien (november måned)

I november måned kan temperaturerne i Wien i Oestrig svinge mellem at være meget kolde til kolde - og dermed temperaturer som stårstedelen af tiden vil ligge på mellem 6 - 8 grader. Der kan sagtens forekomme udsving i disse, hvormed de lavere temperaturer i november måned i Wien ligger på omkring 4 til 6 grader. De højeste temperaturer vil typisk snige sig op på 6 - 9 grader.

At temperaturerne i november måned i Wien kan beskrives som meget kolde, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at november i Wien er en ganske overskyet tid på året, hvor solen nogle gange synes godt gemt væk bag skyerne.

Typisk vejr i Wien i november

Vejr er selvfølgelig meget mere end blot temperaturer. F.eks. kan det mange steder i verden både være meget varmt - og meget vådt samtidig. Tabellen her kan give dig et overblik over, hvordan november-vejret tager sig ud i Wien.
Temperaturer
6° - 8°
Solskinstimer
55 - 56
Nedbør i mm.
52
Dage med nedbør
14 - 15

Er du blot ved at undersøge, hvornår på året der er størst chance for godt vejr i Wien, kan du med fordel klikke videre i linksne herunder. Det vil ligeledes være relevant at læse om hele årets vejr i Wien, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over flere måneder

Regn og nedbør i november

Regn, ustadigt vejr og nedbør må i november måned forventes. Det betyder ikke, at det vil regne uden ophold, men derimod at der i løbet af måneden falder omkring 51 - 53 millimeter. Det stiller naturligvis visse krav til såvel påklædning som lidt forberedelse, så man får det rigtige tøj med sig. Her kan du få inspiration til din pakkeliste.