Vejret i Wien i januar

Oversigt over vejret i Wien i januar - om solskinstimer, nedbør og temperaturer, som normalt ligger på omkring 1 grader i denne måned. Det kan være, at du er i gang med at undersøge, hvornår på året, vejret i Wien er bedst - eller værst - eller hvornår der er mindst risiko for at blive overrasket af regnvejr. Ligemeget hvad, så kan du i denne artikel få et hurtigt overblik over vejrsituationen. Herunder finder du yderligere oplysninger samt et skema over vejret i Wien i januar måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Januar: Temperaturer i Wien

Wien, Oestrig i januar er en periode, hvor ekstremt kolde til meget kolde temperaturer må forventes. Gennemsnitligt vil Wien byde på -1 - 2 grader. Når det er koldest i januar i Wien vil der være omkring -3 grader. I den anden ende af skalaen - når der er varmest - kan der f.eks. være 1 - 2 grader. Disse udsving bør man naturligvis have i baghovedet, når man pakker til sin ferie eller rejse.

At temperaturerne i januar måned i Wien kan beskrives som ekstremt kolde, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at januar i Wien er en ganske overskyet tid på året, hvor solen nogle gange synes godt gemt væk bag skyerne.

Vejret i Wien i januar - overordnet skema

For et hurtigt overblik over januar-vejret i Wien se nedenstående skema. Tallene er baseret på tidligere års data, og bør selvføligelig kun betragtes som vejledende, da der visse steder kan forekomme udsving.
Temperaturer
-1° - 2°
Solskinstimer
57 - 58
Nedbør i mm.
39
Dage med nedbør
15 - 16

Måske er du ved at undersøge, hvilken måned det er mest attraktivt at rejse i Wien eller om vejret er, som du gerne vil have det i januar måned. Herunder finder du en liste med links så du kan læse mere om hele årets vejr i Wien.

Nedbør og regnfulde dage i januar

I løbet af januar vil der være nedbør - men ikke i mængder, der ikke er til at klare. De forgående år er der faldet i omegnen af 38 - 40mm. - fordelt på 14-16 dage med regn eller småbyger. Resten af tiden bør det holde tørt.