Vejret i Wien i april

Oversigt over vejret i Wien i april - om solskinstimer, nedbør og temperaturer, som normalt ligger på omkring 13 grader i denne måned. Du kan være i gang med at finde oplysninger om vejret i Wien i løbet af årets forskellige måneder, fordi du planlægger en ferie eller rejse - eller måske fordi du allerede har booket din billet til Wien i april. Ligemeget hvad, så kan du i denne artikel få et hurtigt overblik over vejrsituationen. Læs mere herunder - og se også et samlet skema over vejret.
Skrevet af: Niels Sørensen

April-temperaturer i Wien

I april måned i Wien kan temperaturerne - afhængig af sted og tidspunkt på dagen - beskrives som kølige eller kolde. Det betyder april-temperaturer i Wien, som i de fleste tilfælde ligger omkring 12 - 14 grader. Udsving kan dog forekomme, hvormed minimumstemperatur nogle sæsoner tilfælde vil være på 10 grader og maximumstemperaturer på 15 - 17 grader. Det bør man naturligvis pakke efter.

At temperaturerne i april måned i Wien kan beskrives som kolde, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at april i Wien er en ganske klar og solrig måned, som dog ikke slipper helt for skyerne og måske en smule regn i ny og næ.

Generelt skema over vejret i Wien i april

Et udsnit af april måneds vejr i Wien er opridset i skemaet herunder. Her er bl.a. solskinstimer, nedbør og antal dage med regn fordelt over april måned. Skemaet kan være med til hurtigt at give et overblik over, hvilket vejr du i april kan forvente.
Temperaturer
12° - 14°
Solskinstimer
184 - 185
Nedbør i mm.
45
Dage med nedbør
13 - 14

Med skemaet herover bør du have en god idé; om, hvordan vejret i april-vejret i Wien er. Det er klart, at årets øvrige 11 måneder i Wien byder på forskelligartet vejr, hvilket du kan læse mere om på et af linksne herunder

Regn og nedbør i april

I løbet af april vil der være nedbør - men ikke i mængder, der ikke er til at klare. De forgående år er der faldet i omegnen af 44 - 46mm. - fordelt på 12-14 dage med regn eller småbyger. Resten af tiden bør det holde tørt.