Vejret i Wien i september

Vejret i Wien i årets 9. måned vil normalt have ganske lune temperaturer på omkring 17 og 19 grader. Man kan også mødes af decideret kølige perioder, hvis forholdende vil det. Du kan være i gang med at finde oplysninger om vejret i Wien i løbet af årets forskellige måneder, fordi du planlægger en ferie eller rejse - eller måske fordi du allerede har booket din billet til Wien i september. I denne artikel finder du svar på dine spørgsmål om vejret i Wien i september. Nedenfor kan du læse meget mere om klima, vejr og temperaturer i løbet af september i Wien.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Wien (september måned)

I september måned kan temperaturerne i Wien i Oestrig svinge mellem at være kølige til ganske lune - og dermed temperaturer som stårstedelen af tiden vil ligge på mellem 17 - 19 grader. Der kan sagtens forekomme udsving i disse, hvormed de lavere temperaturer i september måned i Wien ligger på omkring 15 til 17 grader. De højeste temperaturer vil typisk snige sig op på 19 - 22 grader.

At temperaturerne i september måned i Wien kan beskrives som kølige, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at september i Wien er en ganske klar og solrig måned, som dog ikke slipper helt for skyerne og måske en smule regn i ny og næ.

Generelt skema over vejret i Wien i september

Et udsnit af september måneds vejr i Wien er opridset i skemaet herunder. Her er bl.a. solskinstimer, nedbør og antal dage med regn fordelt over september måned. Skemaet kan være med til hurtigt at give et overblik over, hvilket vejr du i september kan forvente.
Temperaturer
17° - 19°
Solskinstimer
199 - 200
Nedbør i mm.
42
Dage med nedbør
10 - 11

Med skemaet herover bør du have en god idé; om, hvordan vejret i september-vejret i Wien er. Det er klart, at årets øvrige 11 måneder i Wien byder på forskelligartet vejr, hvilket du kan læse mere om på et af linksne herunder

Regner det så i september måned?

Helt sikker er det, at september ikke vil være 100% tør - men samtidig er det også sikkert, at mængden af nedbør vil være til at klare. Mere præcist er det normalt, at der i september falder 41 - 43 mm. nedbør i løbet af 9-11 af månedens dage.