Vejret i Wien i juni

Her kan du læse lidt om vejret i Wien i juni, som typisk vil byde på temperaturer mellem 20 og 22 grader, hvor visse dage er lidt varmere. Måske er du ved at finde ud af, i hvilken periode af året, du mest har lyst til at besøge Wien - eller måske er du bare nysgerrig fordi du allerede har bestilt en ferie eller rejse i juni måned. Uanset hvad, så kan du her få et overblik over juni-vejret i Wien, som - når temperaturen er lavest i juni - byder på kølige dage, mens de varmere temperaturer kan beskrives som værende generelt varme. Læs videre for mere information om vind og vejr i årets 6. måned i Wien.
Skrevet af: Niels Sørensen

Juni: Temperaturer i Wien

Wien, Oestrig i juni er en periode, hvor kølige til generelt varme temperaturer må forventes. Gennemsnitligt vil Wien byde på 20 - 22 grader. Når det er koldest i juni i Wien vil der være omkring 18 grader. I den anden ende af skalaen - når der er varmest - kan der f.eks. være 23 - 24 grader. Disse udsving bør man naturligvis have i baghovedet, når man pakker til sin ferie eller rejse.

At temperaturerne i juni måned i Wien kan beskrives som kølige, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at juni i Wien er en solrig måned, ca. med samme antal solskinstimer som i det danske forår. Du kan altså være heldig at finde masser af sol. Husk solbriller.

Oversigt over vejret i Wien i juni

Skemaet herunder giver dig et overblik over vejret i Wien i årets 6. måned. Husk at temperaturer, solskinstimer og nedbør kan variere afhængig af hvor eller hvor højt du præcist befinder dig.
Temperaturer
20° - 22°
Solskinstimer
249 - 250
Nedbør i mm.
67
Dage med nedbør
14 - 15

Hvis du skal rejse i Wien i andre af årets måneder end blot juni, så sørg for også at læse om vejret i Wien på disse tidspunkter. Herunder finder du en komplet liste til links med sider, som beskriver temperaturer, solskinstimer og nedbør i løbet af hele året i Wien.

Nedbør i juni

I løbet af juni vil der i juni falde 66 - 68 millimeter nedbør. Sammenlignet med danske tilstande, så falder der i størstedelen af årets måneder omkring 50-60 millimeter nedbør hver måned. Regn og nedbør må altså forventes, hvilket stiller krav til både påklædning og forberedelse.