Vejret i Wien i juli

Vejret i Wien i juli kan byde på både kølige og generelt varme dage, med temperaturer på omkring 22 grader. Du er måske interesseret i vejret i Wien i juli, da du overvejer at bestille en ferie i årets 7. måned - eller måske har du allerede gjort det. Nedenfor kan du læse meget mere om klima, vejr og temperaturer i løbet af juli i Wien.
Skrevet af: Niels Sørensen

Juli: Temperaturer i Wien

Wien, Oestrig i juli er en periode, hvor kølige til generelt varme temperaturer må forventes. Gennemsnitligt vil Wien byde på 21 - 23 grader. Når det er koldest i juli i Wien vil der være omkring 19 grader. I den anden ende af skalaen - når der er varmest - kan der f.eks. være 25 - 26 grader. Disse udsving bør man naturligvis have i baghovedet, når man pakker til sin ferie eller rejse.

At temperaturerne i juli måned i Wien kan beskrives som kølige, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at juli i Wien er en meget lys og solrig periode med få eller ingen skyer. Husk solcreme og solbriller for der vil højst sandsynligt være sol størstedelen af dagen.

Typisk vejr i Wien i juli

Vejr er selvfølgelig meget mere end blot temperaturer. F.eks. kan det mange steder i verden både være meget varmt - og meget vådt samtidig. Tabellen her kan give dig et overblik over, hvordan juli-vejret tager sig ud i Wien.
Temperaturer
21° - 23°
Solskinstimer
266 - 267
Nedbør i mm.
84
Dage med nedbør
13 - 14

Er du blot ved at undersøge, hvornår på året der er størst chance for godt vejr i Wien, kan du med fordel klikke videre i linksne herunder. Det vil ligeledes være relevant at læse om hele årets vejr i Wien, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over flere måneder

Regner det så i juli måned?

Regn, ustadigt vejr og nedbør må i juli måned forventes. Det betyder ikke, at det vil regne uden ophold, men derimod at der i løbet af måneden falder omkring 83 - 85 millimeter. Det stiller naturligvis visse krav til såvel påklædning som lidt forberedelse, så man får det rigtige tøj med sig. Her kan du få inspiration til din pakkeliste.