Vejret i Wien i marts

Vejret i Wien i marts kan byde på både meget kolde og kolde dage, med temperaturer på omkring 7 grader. Du kan være i gang med at finde oplysninger om vejret i Wien i løbet af årets forskellige måneder, fordi du planlægger en ferie eller rejse - eller måske fordi du allerede har booket din billet til Wien i marts. Længere nede finder du flere oplysninger og et samlet skema over vejret i Wien i årets tredje måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturerne i Wien i marts

Årets tredje måned vil i Wien byde på meget kolde til kolde temperaturer. I Wien i marts måned er det helt normalt at blive budt velkommen af temperaturer på omkring 6 - 8 grader. Falder temperaturen vil det som regel ikke blive koldere end minimum 4 grader - stiger den derimod, vil den sikkert toppe på omkring 8 grader.

At temperaturerne i marts måned i Wien kan beskrives som meget kolde, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at marts i Wien er en til dels tilskyet periode, hvor skyerne fortsat driller solen. Derfor skal du nyde solen mens den er der, for den forsvinder hurtigt igen.

Generelt skema over vejret i Wien i marts

Et udsnit af marts måneds vejr i Wien er opridset i skemaet herunder. Her er bl.a. solskinstimer, nedbør og antal dage med regn fordelt over marts måned. Skemaet kan være med til hurtigt at give et overblik over, hvilket vejr du i marts kan forvente.
Temperaturer
6° - 8°
Solskinstimer
138 - 139
Nedbør i mm.
44
Dage med nedbør
13 - 14

Med skemaet herover bør du have en god idé; om, hvordan vejret i marts-vejret i Wien er. Det er klart, at årets øvrige 11 måneder i Wien byder på forskelligartet vejr, hvilket du kan læse mere om på et af linksne herunder

Vil det regne i marts?

Fordelt over marts måned vil der, som skemaet ovenfor også viser, falde i omegnen af 43 - 45mm. nedbør. Dette sker fordelt over 12-14 dage, hvor der altså vil være regn, byger eller småbyger. Derudover bør det hovedsagligt holde tørt.