Vejret i Wien i maj

Her kan du læse lidt om vejret i Wien i maj, som typisk vil byde på temperaturer mellem 16 og 18 grader, hvor visse dage er lidt varmere. Du kan være i gang med at finde oplysninger om vejret i Wien i løbet af årets forskellige måneder, fordi du planlægger en ferie eller rejse - eller måske fordi du allerede har booket din billet til Wien i maj. Uanset hvad, så kan du her få et overblik over maj-vejret i Wien, som - når temperaturen er lavest i maj - byder på kolde dage, mens de varmere temperaturer kan beskrives som værende ganske lune. Længere nede finder du flere oplysninger og et samlet skema over vejret i Wien i årets 5. måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i Wien i maj

Dagstemperaturerne i Wien i maj måned svinger mellem at være kolde til ganske lune. Typisk vil der være omkring 16 - 18 grader i maj - men udsving kan forekomme. Her vil minimumstemperaturen typisk nå ned på 14 grader hvorimod maximumstemperaturen kan snige sig op på 19 grader.

At temperaturerne i maj måned i Wien kan beskrives som kolde, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at maj i Wien er en solrig måned, ca. med samme antal solskinstimer som i det danske forår. Du kan altså være heldig at finde masser af sol. Husk solbriller.

Generelt skema over vejret i Wien i maj

Et udsnit af maj måneds vejr i Wien er opridset i skemaet herunder. Her er bl.a. solskinstimer, nedbør og antal dage med regn fordelt over maj måned. Skemaet kan være med til hurtigt at give et overblik over, hvilket vejr du i maj kan forvente.
Temperaturer
16° - 18°
Solskinstimer
235 - 236
Nedbør i mm.
70
Dage med nedbør
13 - 14

Med skemaet herover bør du have en god idé; om, hvordan vejret i maj-vejret i Wien er. Det er klart, at årets øvrige 11 måneder i Wien byder på forskelligartet vejr, hvilket du kan læse mere om på et af linksne herunder

Vil det regne i maj?

I løbet af maj vil der i maj falde 69 - 71 millimeter nedbør. Sammenlignet med danske tilstande, så falder der i størstedelen af årets måneder omkring 50-60 millimeter nedbør hver måned. Regn og nedbør må altså forventes, hvilket stiller krav til både påklædning og forberedelse.