Vejret i Wien i august

Her kan du læse lidt om vejret i Wien i august, som typisk vil byde på temperaturer mellem 21 og 23 grader, hvor visse dage er lidt varmere. Måske er du ved at finde ud af, i hvilken periode af året, du mest har lyst til at besøge Wien - eller måske er du bare nysgerrig fordi du allerede har bestilt en ferie eller rejse i august måned. Uanset hvad, så kan du her få et overblik over august-vejret i Wien, som - når temperaturen er lavest i august - byder på kølige dage, mens de varmere temperaturer kan beskrives som værende generelt varme. Læs mere herunder - og se også et samlet skema over vejret.
Skrevet af: Niels Sørensen

August-temperaturer i Wien

I august måned i Wien kan temperaturerne - afhængig af sted og tidspunkt på dagen - beskrives som generelt varme eller kølige. Det betyder august-temperaturer i Wien, som i de fleste tilfælde ligger omkring 21 - 23 grader. Udsving kan dog forekomme, hvormed minimumstemperatur nogle sæsoner tilfælde vil være på 19 grader og maximumstemperaturer på 24 - 26 grader. Det bør man naturligvis pakke efter.

At temperaturerne i august måned i Wien kan beskrives som kølige, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at august i Wien er en meget lys og solrig periode med få eller ingen skyer. Husk solcreme og solbriller for der vil højst sandsynligt være sol størstedelen af dagen.

Oversigt over vejret i Wien i august

Skemaet herunder giver dig et overblik over vejret i Wien i årets 8. måned. Husk at temperaturer, solskinstimer og nedbør kan variere afhængig af hvor eller hvor højt du præcist befinder dig.
Temperaturer
21° - 23°
Solskinstimer
250 - 251
Nedbør i mm.
72
Dage med nedbør
13 - 14

Hvis du skal rejse i Wien i andre af årets måneder end blot august, så sørg for også at læse om vejret i Wien på disse tidspunkter. Herunder finder du en komplet liste til links med sider, som beskriver temperaturer, solskinstimer og nedbør i løbet af hele året i Wien.

Regn og nedbør i august

I løbet af august vil der i august falde 71 - 73 millimeter nedbør. Sammenlignet med danske tilstande, så falder der i størstedelen af årets måneder omkring 50-60 millimeter nedbør hver måned. Regn og nedbør må altså forventes, hvilket stiller krav til både påklædning og forberedelse.