Vejret i Wien i oktober

Oversigt over vejret i Wien i oktober - om solskinstimer, nedbør og temperaturer, som normalt ligger på omkring 13 grader i denne måned. Du kan være i gang med at finde oplysninger om vejret i Wien i løbet af årets forskellige måneder, fordi du planlægger en ferie eller rejse - eller måske fordi du allerede har booket din billet til Wien i oktober. Ligemeget hvad, så kan du i denne artikel få et hurtigt overblik over vejrsituationen. Herunder finder du yderligere oplysninger samt et skema over vejret i Wien i oktober måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturerne i Wien i oktober

Årets 10. måned vil i Wien byde på kolde til kølige temperaturer. I Wien i oktober måned er det helt normalt at blive budt velkommen af temperaturer på omkring 12 - 14 grader. Falder temperaturen vil det som regel ikke blive koldere end minimum 10 grader - stiger den derimod, vil den sikkert toppe på omkring 14 grader.

At temperaturerne i oktober måned i Wien kan beskrives som kolde, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at oktober i Wien er en til dels tilskyet periode, hvor skyerne fortsat driller solen. Derfor skal du nyde solen mens den er der, for den forsvinder hurtigt igen.

Generelt skema over vejret i Wien i oktober

Et udsnit af oktober måneds vejr i Wien er opridset i skemaet herunder. Her er bl.a. solskinstimer, nedbør og antal dage med regn fordelt over oktober måned. Skemaet kan være med til hurtigt at give et overblik over, hvilket vejr du i oktober kan forvente.
Temperaturer
12° - 14°
Solskinstimer
129 - 130
Nedbør i mm.
56
Dage med nedbør
13 - 14

Med skemaet herover bør du have en god idé; om, hvordan vejret i oktober-vejret i Wien er. Det er klart, at årets øvrige 11 måneder i Wien byder på forskelligartet vejr, hvilket du kan læse mere om på et af linksne herunder

Nedbør og regnfulde dage i oktober

I løbet af oktober vil der i årets 10. måned i Wien falde omkring 55 - 57 millimeter nedbør. Det betyder, at regn, ustadigt vejr og nedbør må forventes, men samtidig også, at der er god chance for opholdsvejr ind imellem.