Vejret i Wien i december

Oversigt over vejret i Wien i december - om solskinstimer, nedbør og temperaturer, som normalt ligger på omkring 3 grader i denne måned. Du kan være i gang med at finde oplysninger om vejret i Wien i løbet af årets forskellige måneder, fordi du planlægger en ferie eller rejse - eller måske fordi du allerede har booket din billet til Wien i december. Ligemeget hvad, så kan du i denne artikel få et hurtigt overblik over vejrsituationen. Læs videre for mere information om vind og vejr i årets sidste måned i Wien.
Skrevet af: Niels Sørensen

December-temperaturer i Wien

I december måned i Wien kan temperaturerne - afhængig af sted og tidspunkt på dagen - beskrives som meget kolde eller ekstremt kolde. Det betyder december-temperaturer i Wien, som i de fleste tilfælde ligger omkring 2 - 4 grader. Udsving kan dog forekomme, hvormed minimumstemperatur nogle sæsoner tilfælde vil være på 0 grader og maximumstemperaturer på 3 - 5 grader. Det bør man naturligvis pakke efter.

At temperaturerne i december måned i Wien kan beskrives som ekstremt kolde, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at december i Wien er en meget overskyet tid med ganske få reelle soltimer hver dag.

Generelt skema over vejret i Wien i december

Et udsnit af december måneds vejr i Wien er opridset i skemaet herunder. Her er bl.a. solskinstimer, nedbør og antal dage med regn fordelt over december måned. Skemaet kan være med til hurtigt at give et overblik over, hvilket vejr du i december kan forvente.
Temperaturer
2° - 4°
Solskinstimer
45 - 46
Nedbør i mm.
45
Dage med nedbør
15 - 16

Med skemaet herover bør du have en god idé; om, hvordan vejret i december-vejret i Wien er. Det er klart, at årets øvrige 11 måneder i Wien byder på forskelligartet vejr, hvilket du kan læse mere om på et af linksne herunder

Nedbør i december

I løbet af december vil der være nedbør - men ikke i mængder, der ikke er til at klare. De forgående år er der faldet i omegnen af 44 - 46mm. - fordelt på 14-16 dage med regn eller småbyger. Resten af tiden bør det holde tørt.