Vejret i New Orleans i januar

Januar måned i New Orleans vil normalt ramme temperaturer på omkring 15 og 17 grader. Nogle dage vil dog varmere end dette. Selvom de fleste dage vil være ganske lune, så kan du også opleve kolde dage. Du kan være i gang med at finde oplysninger om vejret i New Orleans i løbet af årets forskellige måneder, fordi du planlægger en ferie eller rejse - eller måske fordi du allerede har booket din billet til New Orleans i januar. Artiklen her kan hjælpe dig videre. Nedenfor kan du læse meget mere om klima, vejr og temperaturer i løbet af januar i New Orleans.
Skrevet af: Niels Sørensen

Temperaturer i New Orleans (januar måned)

I januar måned kan temperaturerne i New Orleans i USA svinge mellem at være kolde til ganske lune - og dermed temperaturer som stårstedelen af tiden vil ligge på mellem 15 - 17 grader. Der kan sagtens forekomme udsving i disse, hvormed de lavere temperaturer i januar måned i New Orleans ligger på omkring 13 til 15 grader. De højeste temperaturer vil typisk snige sig op på 18 - 21 grader.

At temperaturerne i januar måned i New Orleans kan beskrives som kolde, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at januar i New Orleans er en ganske klar og solrig måned, som dog ikke slipper helt for skyerne og måske en smule regn i ny og næ.

Generelt skema over vejret i New Orleans i januar

Et udsnit af januar måneds vejr i New Orleans er opridset i skemaet herunder. Her er bl.a. solskinstimer, nedbør og antal dage med regn fordelt over januar måned. Skemaet kan være med til hurtigt at give et overblik over, hvilket vejr du i januar kan forvente.
Temperaturer
15° - 17°
Solskinstimer
159 - 160
Nedbør i mm.
98
Dage med nedbør
10 - 11

Med skemaet herover bør du have en god idé; om, hvordan vejret i januar-vejret i New Orleans er. Det er klart, at årets øvrige 11 måneder i New Orleans byder på forskelligartet vejr, hvilket du kan læse mere om på et af linksne herunder

Regner det så i januar måned?

Ustadigt vejr med byger og nedbør må gennem hele januar forventes i New Orleans. Det betyder ikke, at man ikke kan opholde sig uden for, eller at oplevelserne vil regne væk - men derimod at man må klæde sig ordentligt på og i øvrigt holde øje med vejrudsigten for hvornår vejret vil arte sig. I løbet af januar falder der omkring 97 - 99 millimeter regn i New Orleans.Andre byer i USA

Læs også om vejret i andre byer i USA i januar