Vejret i San Francisco i maj

Oversigt over vejret i San Francisco i maj - om solskinstimer, nedbør og temperaturer, som normalt ligger på omkring 17 grader i denne måned. Måske har du allerede bestilt din ferie eller rejse til San Francisco - måske er du ved at undersøge, hvilken måned, der vil være mest attraktiv at tage af sted. Ligemeget hvad, så kan du i denne artikel få et hurtigt overblik over vejrsituationen. Længere nede finder du flere oplysninger og et samlet skema over vejret i San Francisco i årets 5. måned.
Skrevet af: Niels Sørensen

Maj: Temperaturer i San Francisco

San Francisco, USA i maj er en periode, hvor kolde til ganske lune temperaturer må forventes. Gennemsnitligt vil San Francisco byde på 16 - 18 grader. Når det er koldest i maj i San Francisco vil der være omkring 14 grader. I den anden ende af skalaen - når der er varmest - kan der f.eks. være 19 - 20 grader. Disse udsving bør man naturligvis have i baghovedet, når man pakker til sin ferie eller rejse.

At temperaturerne i maj måned i San Francisco kan beskrives som kolde, kommer bl.a. til udtryk gennem antallet af solskinstimer. Generelt kan man her sige, at maj i San Francisco er en meget lys og solrig periode med få eller ingen skyer. Husk solcreme og solbriller for der vil højst sandsynligt være sol størstedelen af dagen.

Typiske vejrforhold i San Francisco i maj

Herunder kan du se et skema over de typiske vejrforhold i San Francisco i maj. Tallene er opgjort over hele maj måned, og kan være med til at give dig en idé; om, hvordan vejret i San Francisco tager sig ud i årets 5. måned.
Temperaturer
16° - 18°
Solskinstimer
328 - 329
Nedbør i mm.
12
Dage med nedbør
3 - 4

Nu bør du have en idé; om, du skal pakke vinterjakker eller badeshorts til din tur til San Francisco. Men husk selvfølgelig også at tjekke vejret i San Francisco i årets andre måneder, hvis din ferie eller rejse strækker sig ud over maj. Herunder finder du links til flere sider, hvor du kan læse om årets vejr i San Francisco:

Vil det regne i maj?

I løbet af maj vil der være nedbør - men ikke i mængder, der ikke er til at klare. De forgående år er der faldet i omegnen af 11 - 13mm. - fordelt på 2-4 dage med regn eller småbyger. Resten af tiden bør det holde tørt.Andre byer i USA

Læs også om vejret i andre byer i USA i maj